Abonnementer

Det kan være en stor opgave at vedligeholde og opdatere, at skrive nyhedsbreve og at jonglere med SoMe-kanaler på én og samme tid. 

Vi vil gerne lette arbejdet for dig – i det omfang du har behov for.

Ja taK! Hjælp - men hvordan...

Vi har tre grundlæggende abonnementer: A8, A10 og AU. Med op til 8-, 10- og 37 timer/måneden, hvor du kan trække på vores ekspertiser, som der er behov for. 

Men er 5, 12, 24… det gyldne tal for dit behov, skræddersyer vi naturligvis abonnementet efter det. 

Gør det du er bedst til - Lad os klare resten

Med vores abonnementer, giver vi dig tryghed og frihed. Tryghed fordi du altid har en at ringe til, når en opgave skal løses, når du er i tvivl om teknikken, når det hele brænder på eller når du har brug for en sparringpartner. 

Knøw brænder virkelig for at have en åben, ærlig og nær relation til dig. Netop derfor tilbyder vi ikke klippekortsordninger, eller usynlige priser. Vi er her for at hjælpe – så hvad kan vi gøre for dig?

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!

Vi hjælper også med...

Et nyhedsbrev,

der guider dig & din virksomhed til nye højder?

Vil du med op i luftballonen, hvor vi guider dig til et større overblik, ro i maven og en virksomhed i vækst? Udfyld formularen –  så begynder rejsen!

Nyhedsbrev