Branding

Vi kan godt lide at forklare vores tilgang til branding med en lille fortælling:

En bondemand har 100 køer. Han har brændemærket dem alle, for at kunne holde styr på dem når de skal ind og ud af folden. Han har dog én ko han er særligt glad for. Hende har han valgt at farve lilla, for så kan han, selv på meget lang afstand, genkende sin yndlings ko.

Vi er alle brands. vi har alle et “mærke”, der repræsenterer og fremkalder forskellige tilhørssteder, holdninger og følelser, for mennesker omkring os. Men nogle af os er mere end dette. Nogle af os er så gode til at fremkalde en særlig følelse hos andre, at vi simpelthen er blevet lilla – Dét er branding når det er vellykket og succesfuld.

Vil du også være en "lilla ko"?

Uanset hvor mange år din business har på bagen, tilbyder vi en hjælpende -hånd, -arm eller -sjæl, der får netop dét frem i dit brand, der gør dig lilla.

Branding er ikke blot en fancy buzzword – det er faktisk ældgammelt og meget mere fyldt med mystisk og respekt end flygtige, “karlsmart-bemærkninger” om den digtiale tidsalder.

Men, strategisk branding er blevet uhyre vigtig i dagens digtale verden – for vi er simpelthen blevet abnormt mange køer og det er derfor blevet endnu vigtigere at være lilla, så man kan blive set på afstand, sætte et aftryk og skabe en gentagende relation til sine kunder. 

Fra A-Z? Gør det du er bedst til

Vi vil ikke lyve – et succesfuldt brand kræver arbejde, tid og grundig strategi. Derfor tilbyder vi at skabe dit brand fra A-Z, så du kan gøre det du er bedst til. 

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!

Vi hjælper også med...