Spring til indhold

En langvarig og værdifuld relation

Vores samarbejde med Erbs Studio stikker dybt og de er en af Knøw’s langvarige branding venskaber. Det betyder at vi VIRKELIG kender virksomheden, brandet og personerne bag – og dét skaber noget helt særligt! 

Vores samarbejde har bl.a. ført til:

Vi har designet Erbs Studio’s Logo og Hjemmeside, samt oplært dem til selv at kunne til vedligeholde hjemmesiden i fremtiden. Vi står også for Erbs Studio’s nyhedsbrev-flow, som vi har opsat via mailchimp. Læs mere om vores samarbejde længere nede på siden.

Vores samarbejde med Erbs Studio

Da Erbs Studio tog kontakt til os, havde de allerede en hjemmeside, der havde været deres fungerende platform til deres kunder i flere år. De var dog kede af, at det løbende var en udgift for dem at få opdateret hjemmesiden med billeder af nyt produktsortiment. De kontaktede derfor os med et ønske om at gøre hjemmesiden overskuelig og samtidig give dem et indblik i hvordan de i fremtiden selv kunne opdatere og vedligeholde hjemmesiden.

Hjemmesiden er designet ud fra Erbs Studio’s grundfortælling og visuelle identitet. Her tog vi udgangspunkt i Erbs Studio’s produktkataloger, billed-materiale, instagram-profil og gennem samtaler omkring mål, visioner, ønsker og ideer, skabte vi en hjemmeside, der afspejler Erbs Studio som brand. 

Vi har designet hjemmesiden gennem et CMS-system, der gør det let og overskueligt for Erbs Studio selv at redigere i deres content og tilføje nye produkter til deres sortiment. 

Selv med et simpelt design i et CMS-system, ved vi at det til tider kan være frustrerende at sidde med selv. Derfor har vi aldrig sluppet Erbs Studio helt. De har nemlig en abonnement-aftale hos Knøw Creatives, eller hvad vi også kalder “hjælp-det-brænder-og-kan-du-ikke-lige…-abonnementet”. Vi guider og rådgiver, vi opdaterer og vedligeholder og vi skaber løbende visuelt indhold for Erbs Studio. Vi er kun et opkald væk fra en løsning og ro i sindet.

Stemningsvideo til erbsstudio.dk

Skal vi også hjælpe dig?

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!