Spring til indhold

Grundfortælling

En grundfortælling en vigtig og essentiel grundpille i et brand. Det er grundfortællingen, der skaber grobund for et gennemarbejdet, veludført og stærkt brand. 

Det er i grundfortællingen at vi finder frem til jeres historie, kultur og værdier, jeres markedsposition, jeres målgruppe, hvordan i differentierer jer og hvad der styrker netop jer.

Hvordan vi gør

At udarbejde en grundfortælling, er at skabe en kort tekst om jer som brand. Det er jeres værdier og visioner der er vigtige – det er dem vi gerne vil styrke og tydeliggøre. Det er derfor essentielt at vi lærer jer at kende, for at kunne skabe jeres grundfortælling. 

Grundfortællingen kan bruges som rettesnor for alt hvad jeres virksomhed foretager sig – både eksternt og internt. Det er et fælles kompas, der sikrer at alle dele af brandet bevæger sig i samme retning. En skarp grundfortælling skaber et grundigt, gennemarbejdet og stærkt brand! 

Grundfortællingen er blandt andet et godt redskab, når I skaber content, kommunikationsmateriale eller udvikler jeres produkter. At bruge grundfortællingen som et gennemgående redskab, sikrer at I altid er tro mod jer selv som brand og viser at I kan stå inde for hvem I er.

I den forbindelse kan vi også hjælpe med...