Er det så vigtigt med en hjemmeside? Det simple svar er JA! En vellykket hjemmeside er nemlig med til at skabe salg – helt uden at du skal gøre særlig meget.

En vellykket hjemmeside skaber aktive handlinger og det gør den kun, når den er godt udført – stretegisk og designmæssigt.

Det er ikke bare lir og glasur

Hvis en hjemmeside skal kunne rykke på din salgskurve, skal elementerne sidde lige i skabet. Når vi designer din hjemmeside, tager vi derfor formålet og brugerrejsen alvorligt.

Jo vist skal det se godt ud, men din hjemmeside skal først og fremmest sælge dit produkt ved at føre det ene klik videre til det næste og i sidste ende munde ud i et køb – om det er et produkt eller en serviceydelse.

Lille skærm, stor skærm, der-imellem-skærm...

Det kaldes responsivt design. Og helt u-teknisk betyder det, at din hjemmeside fungerer lige godt på ALLE skærme. Det sørger vi selvfølgelig for!

Lidt mere teknisk betyder det, at vi tager højde for hvordan, hvornår og hvorfor din hjemmeside besøges på hvilke skærme og vurderer derudfra, hvordan indholdet skal tage sig sig ud på de forskellige. 

ALTID skræddersyet - aldrig skabelon-løsning

Vi tror hårdt og stærkt på, at hjemmesider skal være skræddersyede! Du bliver ALDRIG puttet ned i en pre-defineret skabelon, når du arbejder med Knøw Creatives. 

Vi sætter en ære i at lære dig og din virksomhed at kende, for at kunne skabe den helt rigtige hjemmeside til dig og som får netop dine kunder hele vejen til købs-klikket.

Gør det du er bedst til - vi løfter tungt

Vi er helt med på, at du måske ikke er lige så ellevild begejstret for hjemmeside-design som vi er. Men bare rolig, vi skal nok løfte det tunge læs, så du kan bruge din tid på det, du er bedst til.

Hjælp nu!?

Case:

En webshop, der danner rammen for Erbs Studios æstetisk simple univers og som tager kunden pænt i hånden fra start til slut.

Case:

Duften af hjemmebagt brød og de lækreste kager, siver ud gennem skærmen og sætter mundvandet i løb. Få hurtigt din kagelyst stillet med kage-ud-af-huset funktionen på denne velsmagende hjemmeside

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!

Vi hjælper også med...

Et nyhedsbrev,

der guider dig & din virksomhed til nye højder?

Vil du med op i luftballonen, hvor vi guider dig til et større overblik, ro i maven og en virksomhed i vækst? Udfyld formularen –  så begynder rejsen!

Nyhedsbrev