Hvad er Reels?

Reels er en funktion på Instagram, der giver dig muligheden for at lave små videoklip, du kan gemme i dit feed (stedet for dine posts). I Reels funktionen kan du, til forskel fra Stories, sammensætte flere videofrekvenser og klippe, redigere, tilføje elementer, musik mm. Og det er ganske enkelt at gå til.

Hvorfor Reels?

Lige nu, i en tid hvor muligheden for det fysiske møde er begrænset, er det til gengæld en oplagt mulighed at ’mødes’ digitalt på de sociale medier. Og hvad simulerer det fysiske møde bedst: et billede eller en video? Ja, retorisk spørgsmål – det er naturligvis en video. Derfor stormer Reels frem! Stadig!

Nærhed og værdi i en voksende opmærksomhedsøkonomi

Vi oplever lige nu en voksende opmærksomhedsøkonomi. Ja, opmærksomhed er blevet en valuta. Det er den fordi, vi hver især ser os som vigtige medspillere i at støtte og sikre landets erhvervsdrivende overlevelse. Og det stiller krav til den måde, du møder dine kunder/følgere på. De vil nemlig gerne have opmærksomhed retur.

Og her passer Reels som hånd i handske. Reels giver dig nemlig muligheden for at lave eksklusivt indhold til dine følgere/kunder, inkludere dem i hvad der foregår bag scenen og lade dem komme tættere på dig som person. Det er namnam i en opmærksomhedsøkonomi.

Men alt med måde! Lav indhold, der stemmer overens med dine og dine kunders/følgeres værdier – det er en nødvendighed, der ikke kan understreges nok.

Men skal DU lave Reels?

Du hører givetvis ikke til den generation, der er født med et lille, mobilt kamera klistret til hånden, så du er måske ikke super tryg ved at filme hvert et skridt, du tager i denne verden. Og det er helt ok! Det er en følelse, vi kan være fælles om! Men lad os nu lige, i fællesskab, kigge nærmere på utrygheden: Er den der af frygt for det ukendte, af forlegenhed, som generthedens forbandelse? Så lad os lige genoverveje.

Gør dig selv den tjeneste at spørge: Kan jeg skabe mere værdi og bedre indhold til mine kunder (og potentielle kunder), ved at lave Reels?

Kan du svare JA til det? Og er din utryghed noget, du kan vende? Så er Reels en oplagt mulighed, jeg ikke synes, at du skal gå glip af!

Men er svaret derimod NEJ? Og er du stadig utryg efter at have givet Reels et ærligt forsøg? Så får du lige et skulderklap af mig – Godt gået! Du gav det en chance. Du gjorde dit bedste. Nu må du gerne slappe af og sparke de der Reels ad *** til. Høj Femmer herfra.

Så helt kort

Du behøver ikke, men synes du, at det er fedt og vigtigst af alt: synes dine følgere, at det er fedt? Så dans du bare videre i dine Reels.

#trygmedreels

Jeg synes ærlig talt ikke, at det er sjovt at lave Reels! Men jeg kan heller ikke fordrage at at lade en mulighed gå tabt på baggrund af frygt og forlegenhed – Jeg vil gerne være tryg med Reels!

Derfor har jeg udfordret mig selv – og du må også gerne være med! 

1 uge

1 Reel

Hver dag

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!

Et nyhedsbrev,

der guider dig din virksomhed til nye højder?

Vil du med op i luftballonen, hvor vi guider dig til et større overblik, ro i maven og en virksomhed i vækst? Udfyld formularen –  så begynder rejsen!

Nyhedsbrev