Spring til indhold

Konceptudvikling

Et koncept kan skabe en stor værdi for et brand. Via et gennemtænkt koncept, kan brandet for alvor få lov at udfolde sig, lege med sit visuelle udtryk og skabe unikke oplevelser for kunderne. 

Når vi udvikler koncepter, er det for at skabe et helt særligt univers omkring jeres brand og den oplevelse jeres kunder har med brandet. Et vellykket koncept kan have en enorm værdi for brandets salg og markedsplacering – uasnet om konceptet indebærer en butik, et skilt eller blot brandet i sig selv. 

Hvordan vi gør

Et koncept skal først og fremmest give mening for at være vellykket. Der skal være et klart formål med konceptet, det skal være gennemtænkt og det skal affødes af brandets grundfortælling. 

Et koncept giver en unik mulighed for at skabe et oplevelses-univers, der for alvor positionerer jer på markedet og i jeres kunders bevidsthed. Det er en mulighed for at lege med brandets værdier og visioner og skabe noget ud over det sædvanelige – men det skal give mening

Ønsker I at udvikle jer som et concept-brand?, drømmer I om en concept-store,?, har I brug for hjælp til at udvikle det visuelle univers omkring jeres skiltning? eller har I en anden skør idé I har lyst til at drøfte med os? 

Vi hjælper med alt fra den lille, upolerede idé, til de helt store visioner.

I den forbindelse kan vi også hjælpe med...