Et logo er en uhyre vigtig investering i dit brand. Et logo er nemlig meget mere end krymmel og konfetti. Det er essensen af din virksomhed – visuelt fortalt.

Uanset om du ønsker at få tilpasset dit nuværende logo, eller om du ønsker et helt nyt logo-design, så udvikler vi altid logoet i samarbejde med jer og med udgangspunkt i jeres grundfortælling.

Vi gør dig bemærket

Vidste du, at det tager mellem 5-7 indtryk, før folk husker dig? 

Af den grund, er logoet en af de bedste investeringer du kan gøre i dit brand. Et succesfuldt logo, indfanger essensen af din virksomhed og kommunikerer den med klare, tydelige ord, der målretter sig din målgruppe. Hvis dit logo gør det godt – og du er stolt af det – er det en af de mest effektive måder at gøre dig bemærket på!

Det er dine værdier og visioner, der er vigtige – det er dem vi gerne vil styrke og tydeliggøre. Det er derfor essentielt, at vi lærer dig at kende, for at kunne skabe netop det logo, der gennem former, farver og streger kommunikerer dit brand.

Et logo kan tage mange former – det vigtigste er, at det giver mening. Det kan være storslået, simpelt, blæret, sjovt, respektfuldt… Vigtigst af alt er, at logo’et i sin essens er stemme for dit brand!   

Hjælp nu!?

Logoer vi står bag

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!

Vi hjælper også med...

Et nyhedsbrev,

der guider dig & din virksomhed til nye højder?

Vil du med op i luftballonen, hvor vi guider dig til et større overblik, ro i maven og en virksomhed i vækst? Udfyld formularen –  så begynder rejsen!

Nyhedsbrev