Logo

Et logo er en uhyre vigtig investering i dit brand. Et logo er nemlig meget mere end krymmel og konfetti. Det er essensen af din virksomhed – visuelt fortalt.

Uanset om du ønsker at få tilpasset dit nuværende logo, eller om du ønsker et helt nyt logo-design, så udvikler vi altid logoet i samarbejde med jer og med udgangspunkt i jeres grundfortælling.

Hvordan vi gør

Det er dine værdier og visioner der er vigtige – det er dem vi gerne vil styrke og tydeliggøre. Det er derfor essentielt at vi lærer dig at kende, for at kunne skabe netop det logo, der gennem former, farver og streger kommunikerer dit brand.

Et logo kan tage mange former – det vigtigste er, at det giver mening. Det kan være storslået, simpelt, blæret, sjovt, respektfuldt… Vigtigst af alt er, at logo’et i sin essens giver mening for dit brand!   

I den forbindelse kan vi også hjælpe med...

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!