Ja, det kan virke uundgåeligt og det er også næsten dumt at lade være. De sociale medier har i dag en gigantisk tiltrækningskraft, som, med den rette strategi, din virksomhed kan høste uanede fordele af. 

Og så er det langt hen af vejen gratis!

Men det gør det ikke nødvendigvist nemt – det ved vi! Derfor vil vi gerne hjælpe dig i gang, give dig gode råd eller helt at tage over, hvis du bare tænker: f*** SoMe!

Har du brug for:

Vi hjælper dig uanset hvor du er og med hvad du har behov for. Vi er her for at give dig ro i maven, fritage dig for bekymringer og gøre det lettere for dig at nå dine mål som en stærkt og succesfuld virksomhed.

Uhøjtidelighed, nærvær og inspiration

De sociale medier er først og fremmest relationsdannende. De giver dig en unik mulighed for at møde din ideelle kunde med nærhed, personlighed og en mere uhøjtidelig tone end mange andre steder. 

Vi kan ikke andet, end at råde dig til at udnytte denne mulighed, for i forhold til så meget andet markedsføring, er det langt hen af vejen gratis, at markedsføre dig på eksempelvis Instagram, Facebook, Twitter, TikTok og LinkedIn.

Men du skal være strategisk i dit valg af platforme og du skal vide hvem du rammer og hvordan, når du benytter dem til markedsføring. Det vil vi gerne hjælpe dig med at afkode!

Indhold, indhold, indhold

Det indhold du sender ud, er IKKE uden betydning! Tværtimod. Og det kan være svært at afkode til hvem du skal tale, hvordan du skal tale, hvornår og hvad du skal fortælle. Men det er altså her du virkelig kan rykke, skabe værdifulde relationer og konvertere dem til kunder. 

Men strategien bag tager tid. Hvis du synes, at det er træls og at du meget hellere vil bruge din tid på så meget andet vigtigt – så lad os tage over. Vi elsker at gøre det, du synes er træls.

Hjælp nu!?

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!

Vi hjælper også med...

Et nyhedsbrev,

der guider dig & din virksomhed til nye højder?

Vil du med op i luftballonen, hvor vi guider dig til et større overblik, ro i maven og en virksomhed i vækst? Udfyld formularen –  så begynder rejsen!

Nyhedsbrev