Spring til indhold

Stina's

Vi har designet Stina’s Hjemmeside, som vi fortsætter med at opdatere og vedligeholde, ligesom vi også hver dag holder Stina’s SoMe-profiliering super skarp, relevant og vækstende.

Vores samarbejde med Stina's

Stina’s kom til os, med et ønske om at gøre det lettere  for cafeens kunder, at bestille kager ud af huset. Som kaffebar, brunch- og morgenmadscafé var det vigtigt for Stina’s at få en platform, for menukort, kagebestilling, nyheder og en fremtidig shop, hvor cafeen’s mormor hygge kunne række ud gennem skærmen og byde kunderne velkomne – virtuelt såvel som fysisk. 

Vi har udformet Stina’s hjemmeside i et simpelt design, der emmer af hygge og hjemmebag. Det er jordnært, hjerteligt og indbydende, uden for store armbevægelser og frække detaljer. Stina’s hjemmeside er præcis som kaffebaren selv – nærværende, ærlig og hyggelig!

Med en gennemført mormor-stemning i kaffebaren og hjemmesiden, var det kun naturligt, at Stina’s SoMe-profiliering også blev en del af vores samarbejde. Det sikrer at Stina’s kommunikation og branding har et overordnet genkendeligt og gennemført udtryk, som Stina’s kendes og genkendes på.