Ord forbinder, fremhæver, formidler og fortæller. Tekst er derfor et vigtigt element i enhver kommunikation mellem virksomhed og kunde.

Tekst kan måske virke meget ligetil, men i en digital verden er det i dag vigtigere end nogensinde før, at være målrette sine ord, så de ikke bliver overhørt i den massive strøm af produceret tekst. 

Vi forvandler ord til aktive handlinger

Vi skriver tekster i stort og småt. Vi oversætter, laver indhold til sociale medier, skriver artikler, annoncer, nyhedsbreve og faktisk også romaner! Vi har godt styr på sproget og vi ved hvilke ord, der skal bruges hvor, hvornår og til hvem.

Vi sætter magi bag sproget og forvandler ord til aktive handlinger. Med sproget som superkraft, løfter vi din relation til dine kunder og får din salgskurve til at stige. 

Men magien virker først, når vi har en forståelse af hvem du, din virksomhed og din ideelle kunde er. De helt rigtige ord er nemlig uhyre vigtig for, om magien virker eller ej – her kan vi blot henvise til Harry Potter:

Ron Weasley: Wingardium Leviosa! råbte Ron og lod sine lange arme svinge som møllevinger.

Hermione Granger: Du siger det helt forkert. Der er Wing-gar-dium Levi-o-sa. Husk at gøre ‘gar’ langtrukkent.

Hjælp nu!?

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!

Vi hjælper også med...

Et nyhedsbrev,

der guider dig din virksomhed til nye højder?

Vil du med op i luftballonen, hvor vi guider dig til et større overblik, ro i maven og en virksomhed i vækst? Udfyld formularen –  så begynder rejsen!

Nyhedsbrev