Selvom vi lever i en allestedsnærværende digital tidsalder, så er der altså stadig noget helt særligt ved det trykte medie. 

Vi elsker det – ja faktisk ville vi ønske, at der var mere af det (undskyld elskede klode) og vi vil rigtig gerne overføre vores entusiasme og grafiske evner, til dit næste trykte projekt.

at holde dit brand i hænderne

Det er netop fornemmelsen af, at holde dit brand i hænderne, vi elsker så meget, når vi designer trykoplæg.

At holde dit produkt mellem hænderne, skal skabe en helt særlig følelse og føre til en unik oplevelse, der i sidste ende aktivere en handling – et køb. 

Det trykte materiale kan noget det digitale ikke kan – det kan fornemmes fysisk og det har en meget stærk appel, der er langt sværere at ryste af sig end digitalt indhold. Det potentiale hjælper vi dig med at udnytte i din emballage, dit visitkort, din flyer, dit reklameskilt, dit menukort, dit magasin etc. 

Hjælp nu!?

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!

Vi hjælper også med...

Et nyhedsbrev,

der guider dig din virksomhed til nye højder?

Vil du med op i luftballonen, hvor vi guider dig til et større overblik, ro i maven og en virksomhed i vækst? Udfyld formularen –  så begynder rejsen!

Nyhedsbrev