Spring til indhold

UkendtFyn

Vi har hjulpet UkendtFyn med Grundfortælling, Logo, Visitkort, Gavekort, Takkekort, Plakat, Hjemmeside, SoMe, Blog, Tekstforfatning, Billedproduktion, Kommunikationsstrategi og Rådgivning

Vores samarbejde med UkendtFyn

UkendtFyn er et brand med mange mål, visioner og vilde ideer. Vi  har hjulpet UkendtFyn med at skabe et overblik, der gør det lettere at navigere i de mange ideer, så integriteten i brandet bevares. I samarbejde med UkendtFyn, har vi skabt en solid grundfortælling, der giver UkendtFyn overblik og indsigt i sit eget brand. Det værktøj styrkes ydermere gennem den kommunikationsstrategi vi har hjulpet UkendtFyn med at udforme.

Vi har også hjulpet UkendtFyn med den visuelle identitet, der genspejler grundfortællingen i former, farver og streger. Vi har designet en række grafiske elementer, der kredser om brandets grundfortælling og visuelle identitet – logo, plakat-design, visitkort, font-design, hjemmeside-design, gavekort, pricetag, takkekort, fortæller-grafik.

Vi skriver tekster til UkendtFyn. Gennem et stærkt samarbejde og en dyb indsigt i brandet, sikrer vi at vi kan skrive tekster med UkendtFyn’s stemme. Vi skriver blogopslag, tekster til hjemmesiden, SoMe-indslag mm. 

Vedligeholdelsen af UkendtFyn’s hjemmeside, samt løbende tesktforfatning til brandet, har skabt et tæt samarbejde, en gensidig tillid og derfor et knivskarpt, gennemarbejdet og virkelig slagkraftigt brand, der giver mening!