Megatrends – uh! Så skærer Knøw Creatives ansigt – vi undgår nemlig helst at være blinde disciple til hvad krystalkuglen spår om fremtiden. Men når det så er sagt…

Hvad er en megatrend?

Megatrends må ikke forveksles med modetrends! Forskellen ligger i, at megatrends ikke er drevet frem af interesse, men af større, mere grundlæggende bevægelser, der følger den samfundsmæssige og kulturelle udvikling. Helt kort: Megatrends er uundgåelige bevægelser, der opstår om vi vil det eller ej. Men rid da bølgen mens den er her!

Nok om begreber! Du er her for at vide, hvad du kan gøre for at imødekomme dine kunder, så de vælger dig fremfor andre i dit markedssegment.

Den nye forbruger 2021

Din nye forbruger er en hyper-følsom, hyper-lokal, politisk forbruger. Din forbruger vil gerne bruge penge, men vil ikke købe noget af dig. Din nye forbruger vil støtte dig. Dette er et udtryk for, at din forbruger i dag er alvorligt bevidst om, at han/hun spiller en afgørende og aktiv rolle i samfundet.

Opmærksomhed som valuta

Giv den nye forbruger opmærksomhed! Det er DET vigtigste du kan gøre for din nye forbruger. Og så tænker du måske: Træls! Det kræver jo vildt meget af mig. Svaret er JA! Men hvis du vil have den nye forbruger som kunde, er det altså vejen frem. Husk på: De STØTTER dig.

Gør den nye forbruger til DIN kunde

Din nye forbruger benytter aktivisme som eskapisme, så sørg for at imødekomme deres behov for at være med til at gøre en forskel. De føler sig vigtige, de vil gerne høres og så vil de gerne tages alvorligt. Derfor:

Uoverskueligt?

Skal jeg hjælpe dig med at finde frem til hvordan lige præcis DU bedst kommunikerer med den nye forbruger, så du kan være med til at ride bølgen på sit højeste og vokse din forretning? Jeg, Pernille sidder klar til en åben og ærlig dialog – og den er ganske gratis!

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!