Alle vores priser er vejledende og pakkerne kan mixes og matches til netop dit behov.

Sammen finder vi den pris, der passer til vores specifikke samarbejde.

Sig hej til dine kunder på en lige så personlig, varm og imødekommende måde, som når du møder dem fysisk.

Vi skaber personlige hjemmesider, der afspejler dig og din virksomhed og som giver dine besøgende lyst til at hænge ud – igen og igen og i mere end 15 sekunder.

Priser fra 6000 DKK

Se priser

Vi skaber logoer, der er visuelt tiltalende, men som også er tillidsskabende, genkendelige og som taler sammen med jeres brand som helhed.

Priser fra 1000 DKK

Se priser

Her har du virkelig muligheden for at gøre dit brand og dermed din business den største tjeneste. 

Det kræver vedligehold, opdatering, oprydning og nytænkning at have et stærkt brand, som dine kunder vender tilbage til, holder af og ikke kan leve uden – og det kræver tid og skills.

Gør det du er bedst til og lad os om at stykre dit brand om og om igen, så dine kunder aldrig glemmer dig og bliver ved med at holde af dig.

Priser fra 2500 DKK

Se priser

En komplet branding-pakke. Med udgangspunkt i dine værdier, ønsker og drømme for din virksomhed, skaber vi dit brand, der tager din business helt til skyerne!

50.000 DKK

Læs mere

Lad ordene slå rødder i dine kunder og lad dem inspirere til at lægge en vare i kurven, tage kontakt til dig og til at være dig de vender tilbage til igen og igen. 

Uanset hvor du mangler en inspirerende, motiverende og/eller rørende ordstrøm, hjælper vi dig med at skabe teksten.

Vi finder i fællesskab den bedste pris til opgaven.

Læs mere

Skil dig ud med grafisk design!

Det visuelle betyder mere og mere for kunders tiltrækning af brands – det er derfor vigtigt at have en stærk visuel identitet, med grafiske elementer, der styrker brandets værdi, genkendelighed og i sidste ende tillid hos dine kunder.

 Vi finder i fællesskab den bedste pris for opgaven. 

Læs mere

Fra start til slut

Fra Stort til Småt

Indefra & Ud

- det er Knøw!

Sammenhæng og kendskab skaber tryghed for jeres kunder – Derfor vil vi gerne være med fra start til slut, fra stort til småt og indefra og ud, for det er hér magien opstår. 

Det er ganske simpelt

Vi – som i du og jeg – skal samarbejde noget mere! Des mere vi samarbejder, jo bedre forståelse for vi for hvem I er og des bedre kan vi skabe sammenhæng og kendskab – netop dét er nøglen til et sikkert og stærkt brand, som jeres kunder vil elske at komme tilbage til igen og igen.

Og derfor tilbyder vi noget ganske særligt...

Brug os igen og igen, til lige det I har behov for, med vores abonnements-løsning:

Abonnement

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!