Er du nystartet og har behov for et stærkt brand fra starten? Eller er du erfaren i marken, men trænger til at tage din forretning til nye højder? Vi er her uanset hvor du er.

Når vi hjælper med forretningsudvikling, starter vi altid samme sted – uanset om du er nyopstartet eller har mange år på bagen. Stedet er ved spørgsmålet HVORFOR? Herfra skaber vi sammen en forretningsplan fra A-Z.

Få overblik og spar tid og bekymringer

Kender du dig selv i situationen:

“Hvad er det for en virksomhed du har?”

“Øhhh, jo, det er faktisk lidt svært at forklare… Jeg tilbyder (og så en masse ord, du ikke helt kan stå inde for)”

Det er en ubehagelig situation at stå i, men endnu mere ubehageligt er det, hvilke konsekvenser denne tvivl har for dig og din virksomhed. Det hindre dig nemlig i at blive en succes. Og så skaber det unødvendige bekymringer

En forretningsplan er hele vejen rundt om din forretning fra nu og mange år frem. En forretningsplan giver dig nemlig en konkret oversigt og et fast overblik, som du kan vende tilbage til igen og igen. Det giver ro i maven! 

Vi kommer til at stille dig nogle helt konkrete spørgsmål, som vi i fællesskab finder holdbare og vækstskabende svar på. Det er disse svar, der giver dig et tryg fundament, du kan vende tilbage til. 

Hvilken forskel gør det?

Sat på spidsen, så prøv at forestille dig din virksomhed som en religion. En religion har et fast trossystem, som de hele tiden kan søge tilbage til, når tvivlen må melde sig. På samme måde som en religion, kan du fastsætte dig et dogme for din virksomhed, som sætter tonen an for alt hvad der rører sig omkring dig og din virksomhed.

Knøw’s dogme er: Branding med jyske værdier. Det betyder, at vi altid mærker efter i vores jyske grundvold, HVER gang vi tager en beslutning. Det er nemlig let at lade sig drive med af de nyeste tendenser og lade sig forføre af smarte påfund fra konkurrenterne. Men det er en kæmpe fælde! En glidebane, der fører dig længere og længere væk fra der, hvor du har muligheden for at vækste.

Vi starter med 'HVORFOR'

At starte med HVORFOR er grundpillen i den metode Knøw Creatives arbejder ud fra. 

Hvad det vil sige at starte med HVORFOR, er en længere snak, som du kan læse mere om i bloggen. Det du skal vide lige nu er blot, at det er DET vigtigste spørgsmål du kan stille dig selv som virksomhed. Alt andet gror herudfra: 

Dit brand, dit navn, din visuelle identitet, tone of voice, kommunikationsstrategi, hvilke platforme du skal være på, hvordan du skal markedsføre dig, hvor dine lokaler skal ligge og ALT andet. Og det hjælper vi selvfølgelig også gerne med.

Hjælp nu!?

Det hele starter her

Vi tror på åbenhed, gensidighed og ærlig dialog – og den er ganske gratis. 

Så sidder du blot med et simpelt spørgsmål, eller kribler det allerede i dine fingre for at arbejde dit brand hen imod storhedstider?

Pernille sidder klar ved telefonen og er klar til at snakke om stort og småt, besvare spørgsmål og smide en isbryder-joke med din vej. 

Vi glæder os til at starte vores branding venskab med dig!

Vi hjælper også med...

Et nyhedsbrev,

der guider dig & din virksomhed til nye højder?

Vil du med op i luftballonen, hvor vi guider dig til et større overblik, ro i maven og en virksomhed i vækst? Udfyld formularen –  så begynder rejsen!

Nyhedsbrev